Проектування будівель громадського харчування
Проект будівель громадського харчування – це пропозиція для амбіційних людей. Серцем ресторану повинна бути функціональна кухня, адаптована для потокового приготування їжі. Оскільки важко утримувати місце, засноване тільки на випадкових відвідувачів, варто мати можливість організувати більш масштабну вечірку або захід.
Проектування ресторану може включати місце для тераси і столиків. Дизайн ресторанів буває різних стилів. Архітектори компанії «Еко-Дім» дають можливість вибирати з лаконічних, новаторських форм, таверн в гористому стилі, садибних готелів і навіть стильних палаців.
Проектування будівель громадського харчування в Україні не обмежується вибором дизайну. Важливо також оформлення дозвільної документації. У цьому питанні допоможуть досвідчені юристи компанії.
Щоб проектування будівель громадського харчування було виконано правильно, найкраще почати з розмови із досвідченим архітектором, який задасть потрібні питання і на основі отриманої інформації нанесе технологію на поверхові плани приміщення. На цьому етапі на папері кристалізується форма майбутнього ресторану, бару і т.д. Команда архітекторів компанії «Еко-Дім» багато років виконує проектування будівель громадського харчування в Києві для закладів різного масштабу.