Позвонить
Viber
Instagram
Tiktok
YouTube

Проектування будівель громадського харчування

Проектування будівель громадського харчування

+

Проектування будівель громадського харчування

 

Проект будівель громадського харчування – це пропозиція для амбіційних людей. Серцем ресторану повинна бути функціональна кухня, адаптована для потокового приготування їжі. Оскільки важко утримувати місце, засноване тільки на випадкових відвідувачів, варто мати можливість організувати більш масштабну вечірку або захід.

Проектування ресторану може включати місце для тераси і столиків. Дизайн ресторанів буває різних стилів. Архітектори компанії «Еко-Дім» дають можливість вибирати з лаконічних, новаторських форм, таверн в гористому стилі, садибних готелів і навіть стильних палаців.

Проектування будівель громадського харчування в Україні не обмежується вибором дизайну. Важливо також оформлення дозвільної документації. У цьому питанні допоможуть досвідчені юристи компанії.

Щоб проектування будівель громадського харчування було виконано правильно, найкраще почати з розмови із досвідченим архітектором, який задасть потрібні питання і на основі отриманої інформації нанесе технологію на поверхові плани приміщення. На цьому етапі на папері кристалізується форма майбутнього ресторану, бару і т.д. Команда архітекторів компанії «Еко-Дім» багато років виконує проектування будівель громадського харчування в Києві для закладів різного масштабу.

proektirovanie-zdaniy-obshestvennogo-pitaniya-restoranov-side
+

Що має на увазі ПРОЕКТУВАННЯ РЕСТОРАНІВ?

Проектування ресторану в Києві здійснюється в кілька етапів. Для початку архітектор проводить бесіду з клієнтом і формує загальне уявлення інвестора про проект. Потім команда переходить до розробки технічних характеристик майбутньої будівлі:

  • його розташування;
  • поверховості;
  • передбачуваного внутрішнього планування;
  • екстер’єру;
  • обліку необхідних комунікацій.

Проектування ресторану в Україні вимагає уважного ставлення до діючих норм закону щодо зведення подібного роду будівель.

Проектування будівлі ресторану по креслярській частині виконано у відповідному масштабі (1:100 або 1:50) та містить схему окремих приміщень (з урахуванням виробничого процесу). Команда «Еко-Дім» надає клієнтам на виході повноцінний детальний проект будівлі ресторану, який не вимагає доопрацювання.

+

НАШІ СЕРТИФІКАТИ

Паша
Ира
+

Де замовити проектування кафе?

Проектування кафе в Києві – одна з найбільш популярних послуг. Грамотний технологічний проект складається з двох частин: описової частини та ескізів.

Він повинен містити інформацію про будівлю і технологічних припущеннях (перелік гастрономічного обладнання, архітектурно-будівельні, монтажні та вентиляційні інструкції). Тут також повинна бути розміщена правова основа, а значить, і нормативні акти, на підставі яких здійснюється проектування будівель ресторанів.

Проектування кафе в Україні від компанії «Еко-Дім» включає наступні етапи:

Принятие концепции

Аналіз і читання документації інвестора на проектування кафе і ресторанів

Пропозиція щодо розвитку проекту

Початок проектних робіт

Проектування їдальні і схематичне розташування пристроїв

Кошторис технологічних пристроїв

Ухвалення концепції

Проектування кафе, вартість якого залежить від складності завдання і розмірів закладу, проводиться нашими архітекторами оперативно, але з ретельним аналізом нюансів будівництва. Це можливо, завдяки команді майстрів з різних сфер будівництва та дизайну.

Ви бажаєте замовити проектування будівель громадського харчування?

Замовляйте індивідуальний проект та наші спеціалісти втілять в реальність ваші мрії!